Arbejdet omfattede bygningsarbejder på ca. 2.000 løbende meter tagudhæng fordelt på 22 kollegieboliger. Tømrerarbejdet bestod af nedtagning og bortskaffelse af eksisterende alu-sternkanter, nedrivning af eksisterende udhængskassetter samt indskæring af eksisterende stikspær. Efterfølgende er der udført ny underkonstruktion, inklusiv ny sternkantprofil, nye trekantlister samt nyt underlag og snefangsrør for ventilering af den nye sternopbygning. Træværket er behandlet med Boracol træbeskyttelse og der er monteret nye zink sternkapsler.

Kampsax Kollegiet er det største af kollegierne administreret af Polyteknisk KollegieSelskab. Kollegiet er opført i 1969-70 og består af 521 enkeltværelser. Kollegiet er placeret på Danmarks Tekniske Universitets område. Et eller to køkkener, med tilknyttede værelser, udgør små enheder i en til to etagers blokke, og med grønne områder mellem disse. På vegne af bygherren, Polyteknisk KollegieSelskab amba, forestod Curacon A/S en storentreprise, i form af tømrer- og blikkenslagerarbejdet samt etablering og drift af byggeplads, for ændring af tagudhæng på kollegieboliger, beliggende Kollegiebakken 9 – 2800 Kgs. Lyngby.

Arbejdet omfattede bygningsarbejder af ca. 2.000 løbende meter tagudhæng fordelt på 22 kollegieboliger. Tømrerarbejdet bestod af nedtagning og bortskaffelse af eksisterende alu-sternkanter, nedrivning af eksisterende udhængskassetter samt indskæring af eksisterende stikspær. Efterfølgende er der udført ny underkonstruktion, inklusiv ny sternkantprofil, nye trekantlister samt nyt underlag og snefangsrør for ventilering af den nye sternopbygning. Træværket er behandlet med Boracol træbeskyttelse og der er monteret nye zink sternkapsler.

Lignende cases

Københavns kommune – GB17 – Klump A | Københavns Kommune hos Curacon

Københavns Kommune

01. januar 2018

A/B JoJo

01. oktober 2018

Privat

01. september 2020