Skolerenovering af skoler i alle størrelser

Hos Curacon er vi specialister i skolerenovering. Vi har gennem mange år udført forskelligartede skolerenoveringer af skoler. Mange af de danske folkeskoler er ved at være gamle og i forfald, og der bør gøres en aktiv indsats for at fremme holdbarheden.

Grundet vores mangeårige erfaring med at renovere skoler ved vi, hvad der skal til for at genskabe værdien. Det betyder en gennemgribende renovering, som kan tages i etaper, så der ikke nødvendigvis skal genhuses. Det kommer naturligvis an på skolens størrelse. Tag os med på råd, når I overvejer en skolerenovering.

Billede - Curacon

Grundig og effektiv skolerenovering

Når vi foretager en skolerenovering af en ældre skole, skal der oftest efterisoleres mange steder. Det gælder hulmur, ydervægge, tag og mange andre steder. Der er kommet strengere krav, hvilket vil forbedre indeklimaet på en gammel skole.​

Yderligere er der nogle helt klare økonomiske incitamenter i forhold til en skolerenovering. Står skolen næsten som ny bagefter, vil det give store besparelser på varmebudgettet, og skolen vil opnå en højere værdi. Der er derfor al mulig grund til at renovere i stedet for at bygge nyt.

Skolefacade | Kompetencer | CuraconSkole interiør | Kompetencer | CuraconSkolegård | Kompetencer | Curacon

Kontakt os for mere information

Skal vi tage en uforpligtende samtale, hvor I kan høre mere om, hvad det vil kræve i forhold til en skolerenovering af netop jeres skole? Vi kommer gerne og giver vores faglige vurdering og afgiver et tilbud i udbudsrunden.

Kontakt os på telefon (+45) 4453 2460, eller send en e-mail til info@curacon.dk.