Eksperter i at skabe kontormiljøer

Hos Curacon tilbyder vi kontorindretning til alle typer virksomheder. For os er et kontor ikke bare et kontor. Vi har den klare filosofi, at et kontor er det kreative, dynamiske og produktive samlingspunkt for en virksomhed.

​Grundet vores mangeårige erfaring og ekspertise har vi sans og forståelse for at skabe kreative og inspirerende kontormiljøer.

Vi sætter en ære i at finde de mest optimale design- og håndværksmæssige løsninger, og vi er altid i tæt og respektfuldt samarbejde med arkitekt og bygherre, så vi skaber det bedste resultat. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forhold til kontorindretning.

Kontor | Kompetencer | Curacon

Professionel kontorindretning til dine behov

Har du unikke ønsker til kontorindretning, er vi yderst lyttende og imødekommende. ​Vi har et mangeårigt samarbejde med de bedste og mest visionære arkitekter i Danmark og kan skabe lige det, du drømmer om.

​Gennem vores projekter har vi oparbejdet værdifuld ekspertise, der omfatter både arbejdsmetoder, byggestyring og finish.​

Når det handler om indretning af kontorer, er tid igen en afgørende faktor. Derfor har Curacon skarpt fokus på hele forarbejdet, som er en helt afgørende faktor, når det gælder styring af både tid og økonomi. Lad os om at forvandle dit kontor til et stilet, moderne kontor, du har lyst til at være på.

Lobby | Kontor | Kompetencer | CuraconBillede - CuraconMødelokale | Kontor | Kompetencer | Curacon

Få et godt tilbud på dit kontor

Skal vi give et godt tilbud på kontorindretning hos dig og din virksomhed? Vi anbefaler, at vi aftaler en dag, hvor vi kan komme ud og se på de nuværende omgivelser.

​Er det et ikke-færdigbygget kontor, kan vi ud fra tegningerne se, hvad der skal til for at designe det perfekte kontor.

Tag os gerne med på råd fra start, så vi sammen med arkitekten kan designe noget helt unikt. Kontakt os for nærmere aftale på telefon (+45) 4453 2460, eller send en e-mail til info@curacon.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​