Hovedentrepriser

Alle entrepriseledere i Curacon har indgående erfaring med styring af hovedentrepriser. Vi udarbejder en detaljeret tidsplan opdelt i de etaper, bygherre har behov for, og sørger for at alle underentreprenører og egne tømrere overholder planen.

Økonomien styres med betalingsplaner, aconto-begæringer efter udført arbejde og aftaleseddel-systemer, hvor intet ekstraarbejde igangsættes, før det er godkendt af bygherre eller dennes rådgiver. Vores varemærke er at aflevere opgaven til den aftalte tid, kvalitet og økonomi, rengjort og klar til indflytning.

Vi anvender kun underentreprenører, der overholder gældende overenskomster, og kun UE vi har et indgående kendskab til.

Betontrapper | Curacon
Kontorbygning | Curacon

Storentrepriser

Vores entrepriseledere har mange års erfaring med arkitektentrepriser, der ikke indeholder de tekniske fag.

Det falder os derfor helt naturligt at udføre og styre storentreprisens underentreprenører og egne tømrere.

Vi har rigtig god erfaring med tekniske storentreprenører, og vi ved, hvor vigtigt det er, at alle led i byggeriet samarbejder ekstra tæt sammen, når det drejer sig om storentrepriser.

Fagentrepriser

Curacons byggeledere, tømrermestre og snedkermestre står til rådighed med rådgivning og udførelse af selv de mest komplicerede fagentrepriser.

Vores medarbejdere har gennem årene opbygget en bred erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget.

Vi har fokus på kvalitet og har referencer fra nogle af Danmarks mest kendte og bevaringsværdige bygninger, herunder udskiftning af tagværk og spir på Roskilde Domkirke, vinduesrenovering på Amalienborg Slot samt udskiftning af tag og restaurering af vinduer på Møntergården i København.

Vi udfører også gipsvægge, vinduesudskiftninger og ombygningsopgaver af alle typer.

Kontorinteriør i træ | Curacon