Vi bygger med omhu

Curacon er et professionelt byggefirma, der har brede kompetencer inden for det byggede miljø. Vi har mange års erfaring med store og mindre entrepriser i Herlev, København og Ballerup.

Vi er yderst detaljeorienterede og kvalitetsbevidste i alle henseender og arbejder ud fra værdierne kvalitet, omhu og respekt.

Står du og mangler et kompetent byggefirma til kontorindretning, facaderenovering, skolerenovering eller andre former for renoveringsarbejde eller byggeri, er vi klar til at løfte din opgave. Vi står til din rådighed og kommer gerne ud for at se på projektet.

Betontrapper | CuraconKontorbygning | CuraconArkitekttegning | Curacon

Godt overblik skaber høj kvalitet

Har du et forestående byggeprojekt foran dig, og har du brug for et erfarent byggefirma til at bevare det gode overblik og sørge for, at det hele forløber som planlagt, kan vi hjælpe dig. Vi er vant til at håndtere projekter i alle størrelser, og vi har kompetencerne og erfaringen til selv at følge en opgave helt til dørs.

​Vi anvender miljørigtige byggematerialer og udfører alle opgaver med største omhu og respekt for bygninger og boliger. Uanset, om det er renovering af en fredet bygning eller opførelse af en ny skole, kan du altid regne med, at kvaliteten er i højsædet.

Rådgivning og vejledning i øjenhøjde

Som et professionelt byggefirma tilbyder vi naturligvis også rådgivning og vejledning, da det kan være svært at tage stilling til det hele selv. Derfor hjælper vi jer rigtig godt på vej, og sørger for at der er styr på det hele.

Vi ved, at det er afgørende for dig som kunde, at budgetter bliver overholdt, og projektet bliver afleveret til tiden. Det har vi respekt for. Vi ved også, at det er vigtigt, at du slipper for besvær og endeløse diskussioner undervejs i projektet. Så vi sørger for god kommunikation og et gnidningsløst samarbejde.

Kontakt os endelig for nærmere aftale eller tilbud på telefon (+45) 4453 2460, eller send en e-mail til info@curacon.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontorbygning | Curacon