Projektet omfatter indretning af faciliteter for installering af ny MR scanner i en eksisterende bygning. Bygningen anvendes til dyrehospital.

Bebyggelsen som omfatter dyrehospitalet, består af tre selvstændige bygninger som er indbyrdes forbundet med forbindelsesbygninger. To af bygningerne er opført i en etage og en bygning i to etager. MR-scanneren installeres i den ene en etages bygning.

##

Bebyggelsen er oprindeligt udført i 2006 som dyrehospital og har været ISO 9001-certificeret siden foråret 2012. Evidensia Karlslunde dyrehospital modtager patienter henvist fra dyrlæger over hele landet.  Vi udfører avancerede undersøgelser og operationer, som kræver særlig specialviden og udstyr. Vi har 24 timers skadestue for akut opstået sygdom eller skader.

Vi fungerer også som en almindelig dyreklinik og tager os af alle former for almindelige undersøgelser, vaccinationer og behandlinger.

Som nævnt består bebyggelsen af tre selvstændige bygninger som er forbundet med forbindelsesbygninger. Ombygningen foregår i den nordligste en etages bygning.

Bygningen er opført med tegltag på gitterspær som spænder fra facade til facade. Taget er udført med valme i begge ender af bygningen. Tagkonstruktionen er udført som en gitterspærskonstruktion som spænder fra facade til facade.

Bagmurselementer står direkte ovenpå terrændæk som er ført ind over sokkel. Bygningen er funderet direkte til frostfri dybde/fast bund.

Lignende cases

Rigshospitalet – Neuroangiosuite | Rigshospitalet hos Curacon

Rigshospitalet

01. July 2016
Glostrup Hospital facaderenovering | Region Hovedstaden hos Curacon

Region Hovedstaden

01. July 2020
Rigshospitalet – Tagrenovering af centralkøkken | Rigshospitalet hos Curacon

Rigshospitalet

01. juni 2019