Nedbrydning af eksisterende serveringsskranke, samt lofter, gulv og partiel nedrivning af vægge. Omkonstruktion af ventilationskanaler, nye hygiejnelofter med ny belysning samt tilpasset sprinkling. Gulvet er delvist blevet opbrudt, og der er i kundeområdet udlagt gummigulv, samt lagt nyt Acrydan gulv i produktionsområdet. Endelig er alle VVS installationer skiftet og elinstallationer er tilpasset og ændret i forhold til den nye indretning.

I 2012/2013 har Curacon i samarbejde med personalet fra Rigshospitalet samt slutbrugere totalombygget Rigshospitalets selvbetjeningsdel af storkøkkenet med tilhørende serveringsskranke og buffetområde. Arbejdet er udført over en 2 måneders periode indeholdende tømrer-, murer-, gulv-, glarmester-, maler-, VVS-, el-, og ventilationsarbejder.

###

Rigshospitalet er Danmarks største og højest specialiserede hospital. et første Rigshospital var tegnet af arkitekt Martin Borch og blev indviet på Blegdamsfælled i 1910 og skulle behandle patienter fra hele Danmark. Samtidig lukkede Det kongelige Frederiks hospital i Bredgade. 1958 vedtog man at udvide hospitalet, og opførelsen af de nye bygninger stod på i årene 1960-1978. I 1970 tog Rigshospitalet første del af det 71 m og 16 etager høje Centralkompleks i brug, og i 1974 stod Sydkomplekset færdigt. Centralkomplekset kostede 390 mio. kr. at opføre. I alt råder hospitalet over 266.000 m² på Blegdamsvejmatriklen.

Frem til 1995 var Rigshospitalet ejet af staten, men blev herefter overtaget af det fælleskommunale Hovedstadens Sygehusfællesskab. Hospitalet indgik desuden i Københavns Universitetshospital. Siden 2007 har hospitalet været drevet af Region Hovedstaden. 1.januar 2015 fusionerede Rigshospitalet og Glostrup Hospital. Fra 1. juli 2015 hedder det samlede hospital Rigshospitalet.

Lignende cases

Rigshospitalet – Neuroangiosuite | Rigshospitalet hos Curacon

Rigshospitalet

01. July 2016
Glostrup Hospital facaderenovering | Region Hovedstaden hos Curacon

Region Hovedstaden

01. July 2020
Rigshospitalet – Tagrenovering af centralkøkken | Rigshospitalet hos Curacon

Rigshospitalet

01. juni 2019